This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Feb 21 10:34:51 2019 / +0000 GMT

përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë,përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë, kam nevoj se po çmend, kam patur një lidhje me një djalë rreth 8 muaj edhe sot e mora vesh që paskemi qënë në krizë për rreth 3 muajt e fundit e paska mendu me u nda, realisht ndihem tmerrësisht keq , skam folur rreth ksaj teme më parë, ndihem keq se spaskam kuptuar gjë dhe ndihem shumë keq se e dua fort. nuk e di ça të bëj, si ti jap zgjidhje.

 

 


Post date: 2018-07-11 07:21:23
Post date GMT: 2018-07-11 07:21:23
Post modified date: 2018-07-11 07:21:23
Post modified date GMT: 2018-07-11 07:21:23

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com