përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë,

përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë,

përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë, kam nevoj se po çmend, kam patur një lidhje me një djalë rreth 8 muaj edhe sot e mora vesh që paskemi qënë në krizë për rreth 3 muajt e fundit e paska mendu me u nda, realisht ndihem tmerrësisht keq , skam folur rreth ksaj teme më parë, ndihem keq se spaskam kuptuar gjë dhe ndihem shumë keq se e dua fort. nuk e di ça të bëj, si ti jap zgjidhje.

         

Një koment për “përshëndetje, realisht kam nevoj të flas me dikë,”

  1. anonim says:

    Une mendoj se duhet te ulesh dhe te bisedosh me te pse e ka menduar si kan rrjedhur gjerat, pse kan ndodhur me sakt te mundohesh te kuptosh arsyet e mendimeve te tilla te tij.Sqaro gjthcka madje tregoi se e do fort, mos u streso cdo gje ka zgjidhje por qe cdo gje do kohen e vete.Flit hapur me te do e zgjedhesh, analizoji sjelljet qe te arrish te kuptosh a ka ndryshar ndonje gje ne ndenjat e tij, me shpresen qe te kam ndihmuar sado pak.Mirembetsh!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: