Pershendetje Motra para 3 muajve

Pershendetje Motra para 3 muajve

Pershendetje
Motra para 3 muajve ka pasur nje rrezim me dridhje dhe shtrengim,pas EEG eshte diagnostifiku me Epi,tash perdor barna Tegretol me sulm nuk ka pas, desha te pyes shpesh po ka prb me frymemarrje sun po ngopet fryme dhe nganjeher po i mpihet dora/kemba, a jane nga stresi keto apo nga EPI,motra eshte 17vjec

         

Një koment për “Pershendetje Motra para 3 muajve”

  1. Dr. spec. Violeta Hyseni - Mjekesise interne/Kardiologji says:

    Pershendetje,

    Meqenese nuk ka pasur sulme gjate trajtimit me medikamente per epilepsi do te thote qe doza eshte e mjaftueshme. Te behet radiografia e mushkrive dhe te konsultohet pulmologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: