Pershendetje Kur isha shtazane.

Pershendetje Kur isha shtazane.

Pershendetje Kur isha shtazane. Me filluan parazitet krimba te bardhe ne zorren e trash. Kur isha shtazanen nuk mora njekim vetem me urdher jam mjekuar kurse tani me kane filluar prape po un kam djalin ne gji ..ka ndonje mjekim qe mos ndikoje tek femija

         

Një koment për “Pershendetje Kur isha shtazane.”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Zakonisht preparatet antiparazitike nuk resorbohen e nuk kalojne ne gjak, pra kane veprim lokal ne zorre. Konsultoje mjekun tend dhe infektologun. Duhet te behet analiza e fecesit ne ciste dhe parazite qe ta merrni terapine adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: