pershendetje jukisha lut mem ndihmu

pershendetje jukisha lut mem ndihmu

pershendetje jukisha lut mem ndihmu jom 19 vjeq dhe kur tumvin mostracionet kom shum dhembje qaqshum saq mkap edhevjellja mkap kaiher edhe temperatur kaiher ethe ju lutem qe me tregoni se aosht jho normal gjithkto dhembje ju utem tregonum

         

2 komente për “pershendetje jukisha lut mem ndihmu”

  1. Name says:

    E nderuar pak me heret e shkruajta dhe nje koment lidhur me kete. Te njejtat simptoma i kam dhe unr dhe jam kontrolluar nga mjek si nga kosove si jasht dhe me kane thene eshte normale.

  2. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Te disa vajza ka mundësi të ketë dhimbje gjatë ciklit menstrual, dhe me simptome tjera, Ju preferoj ta vizitoni Gjinekologun që pas vizitës tje ordinon terapi që të keni simptome me të lehta/Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: