Pershendetje Jam 23 vjeqare

Pershendetje Jam 23 vjeqare

Pershendetje Jam 23 vjeqare, nefillim te keti viti kam humbur virgjerin por nuk kam pasur gjak por vetem dhimbje, une jam e ngusht kam lexuar qe femna e ngushta mund ta ken himenin elastik per ate arsyje nuk mund te kene gjak. Por dhimbjet gjate marredhenieve kane vazhduar dhe se fundi para dhe pas cdo marredhenie po kam gjak jo me dhimbje por vetem gjak. Ju lutem me tregoni se a eshte ne rregull tem kem gjak??

         

Një koment për “Pershendetje Jam 23 vjeqare”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk është normal të keni gjakëderdhje para dhe pas ciklit,prandaj vizito Gjinekologun për të parë shkakun.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: