Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendetje-jam-17-vjeq/
Export date: Tue Dec 11 14:20:56 2018 / +0000 GMT

pershendetje jam 17 vjeq


pershendetje jam 17 vjeq dhe ne shkoll te mesme problemi im eshte qe nuk po mundem me msu sepse kam fillu me msu por shoket dhe shoqet me perqeshnin por po e kam te veshtir te pytem ndersa me test e kaloj noten ndersa profesoret me thojn se ti ke kopjuar ne test me duhet nje keshill nga ju ju lutem me nndihmoni
Post date: 2018-04-16 01:19:54
Post date GMT: 2018-04-16 01:19:54

Post modified date: 2018-04-16 01:19:54
Post modified date GMT: 2018-04-16 01:19:54

Export date: Tue Dec 11 14:20:56 2018 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com