Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendetje-dua-te-di-2/
Export date: Sat Aug 15 5:05:56 2020 / +0000 GMT

Pershendetje Dua te di


Pershendetje jam nga maqedonia kam nje problem te vogel , jam i fejuar e fejuta me thot se nuk e kam humb virgjinitetin mirpo une nuk e besoj shume 1 her kam bo mardhenje seksuale penisi ne vagine hin nfillim lehht kur e shty ma brenda ( zdel as gjak as gje ) dhe femra ka dhimbje a mund ta di se a eshte e virgjer ose jo ju lutem me ndihmoni
Post date: 2020-06-23 07:21:40
Post date GMT: 2020-06-23 07:21:40

Post modified date: 2020-06-23 07:21:40
Post modified date GMT: 2020-06-23 07:21:40

Export date: Sat Aug 15 5:05:56 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com