Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendetje-deshta-te-ju-pyes/
Export date: Tue Mar 19 23:28:57 2019 / +0000 GMT

Pershendetje Deshta te ju pyes


Pershendetje
Deshta te ju pyes se a ngel shtatzan nese sperma futet ne vagine mirepo pas kesaj diten e neserm kam perdoru hap 72 ore O-pill dhe tani jam ne dilem
Nese ka mundeso te me tregosh
Post date: 2018-04-16 09:30:09
Post date GMT: 2018-04-16 09:30:09

Post modified date: 2018-04-16 09:30:09
Post modified date GMT: 2018-04-16 09:30:09

Export date: Tue Mar 19 23:28:57 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com