Pershendetje.Desha te bej nje pyetje.

Pershendetje.Desha te bej nje pyetje.

Pershendetje.Desha te bej nje pyetje. Shpesh her kur nje njeri eshte i dobet duket se eshte edhe i shkurter kurse nese ai person shton ne peshe duket se gjatesia e trupit te tij ka ndryshuar dhe na duket se ai eshte zgjatur. Desha ta di se vertet ndodh nje gje e tille apo thjesht ashtu ndikon te syri i njeriut.

         

Një koment për “Pershendetje.Desha te bej nje pyetje.”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Kur e shofim dike me te dobet apo me te plote me te njejten gjatesi mund te kemi edhe perceptime paksa ndryshe, sepse ato jane nje lloj mashtrimi optik, qe nuk ka ndonje rendesi te madhe. Me rendesi te ndiheni mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: