Pershendetje

Pershendetje

Me mpihet dora e djathte parakrahu

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. admin says:

    Pershendetje. Ju lutem që pyetjen tuaj ta bëni më të qartë dhe të jepni më shumë shpjegime rreth problemit i cili ju shqeteson, qe te jetë më e kuptueshme per ekspertin te cilit do ti dergohet, dhe ne kete menyre pergjigjia e kthyer të jetë e duhur.
    Faleminderit qe na shkruani.
    Me respekt stafi NUKJEVET.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: