Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje desha tju pyes menstracionin e fundit e kam pasur prej 30 qershor deri 3 shtator por 15 dit para menstruacioneve kam pasur mardhenje dhe esht derdhur mrenda kur kisha menstruacionte nuk besova se jam shtatzen por kam problem me dhem barku temperatur dhimbje koke te vjellura maramendje gjoks te ndjeshem kaps a mund te jem shtatzen edhe pse i kam pasur menstruaconet

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk jeni e kjartë për ciklin menstrual(prej 30.06 deri 05.09 ??),por nese keni pasur cikël menstrual,nuk mund të jeni shtatëzanë. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: