Pershendetje,

Pershendetje,

pershendetje, un jam 18 vjeqare kam kryer mardhanie seksuale nese zgjat mardhenia 10 min mua me dhemb shum , cili eshte problemi?

         

Një koment për “Pershendetje,”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ka mundësi që vagina e juaj thahet pas perjetimit të orgazmës ,dhe mundet me qenë arsyeja e kësaj ndjenje..Provoni me lubrifikator lokal ,dhe nëse prap keni problem lajmerhuni tek GjinekologuDr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: