Pershendetje

Pershendetje

pershendetje kam shterngim nder sqetull dhe ana majt dhe krahu mdhem ka niher dhe me del edhe ke shpina po shterngim ne anen emajt nder sqetull dhe ana majt dhe me dalin disa pucra te kuqe ne skep te krahit dhe koka shpina dhe si djegje kam cka duhet me ba ajam rezik ame vin prej spodilozes

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lajmerohu te mjeku familiar per nje ekzaminim. Ndoshta duhet te konsultohet edhe dermatologu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: