Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendetje-54/
Export date: Wed Jul 15 2:15:05 2020 / +0000 GMT

Pershendetje!


Pershendetje!
Po hy direkt ne teme, kam disa kohe qe me kane dale disa pucra te bardha ne penis, ne kok dhe ne gjith trupin e penisit.
Nuk e di cfare mund te jene por me jane shtuar shume.Nuk e di neqoftese mund te jete ndonje infeksion apo dicka e till.Ju lutem me ndihmoni me nje pergjigje. Faleminderit
Post date: 2018-05-09 13:45:20
Post date GMT: 2018-05-09 13:45:20

Post modified date: 2018-05-09 13:45:20
Post modified date GMT: 2018-05-09 13:45:20

Export date: Wed Jul 15 2:15:05 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com