pershendetje

pershendetje

pershendetje jam nje vajze dhe dua te bej nje pytje ne lidhje me virgjenitetin dua ta kthej me himenoplastik. dua te dij me shume rreth kesaj ceshtje. ku mund ta kryej ne prishtine a do te kem
ndonje problem edhe sa mund te kushtoj kjo. faliminderit

         

Një koment për “pershendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Kjo pyetje nuk është në natyren e faqes.Pergjigjet dhe detalet i merrni ne institucione shendetsore,. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: