Pershendetje .

Pershendetje .

Pershendetje . Kam nje shqetesim, i cili me ka filluar gati per 1 vite . Me djersiten duart dhe kembet, kjo gje nuk me ndodh ne gjendje ankthi apo emocioni, por ne gjendje normale . Jam teper e shqetesuar per kete, sepse ndihem ne siklet .
Ju lutem shum per nje pergjigje .
Faleminderit 😊

         

Një koment për “Pershendetje .”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lajmerohu te dermatologu per ekzaminim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: