Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje Jam nji djal 36 vjecar dhe me eshte shpifur nje pucker ne uturak te prapanices si mundet te me ndihmoni ju lutem per tahequr dhe kam dhimje

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: