Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje, kisha nje pyetje per nje gjinekolog/e, desha ta di a keni gjinekolog ketu dhe a mund te ja adresoj nje pyetje?

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. admin says:

    Pershendetje e dashur,

    Po, webfaqja e NukJeVet ne kuader te eksperetve te saj, ka edhe gjinekolgun. Te ftoj te na shkruash pyetje ne kuader te kesaj fushe:)

    Dite te mbare,
    Stafi NukJeVet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: