Pershendetje!

Pershendetje!

Pershendetje! Kam kryer abort me inekcjon javet e para t’shtatzanis dhe gjinekologija ka than qe ki me pas gjakderdhje neser ose masneser po nuk ka pas gjakderdhje hiq vetem mka dhimt barki. Du me dit a ka perfundu shtatzania ? Famleminderit paraprakisht

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: