Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje
Desha te ndaja me ju problemin tim semse jam shum i shqetesuar sot ne drek kur dola ne tualet ndyva gjak ne vend te nevojes personale dhe ju lutem desha te tregonit se cfare duhet te bej jam shum ne siklet

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lajmerohu te mjeku yt se pari per ekzaminim. Mund te jete ndonje gjakderdhje nga zorra e trashe per shkak te hemoroideve, megjithese je ende shume i ri, ndonje pelcitje e ndonje kapilari ne zorre nese ke patur kapsllek (obstipatio). Konsultoje edhe gastroenterologun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: