Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/pershendetje-275/
Export date: Thu Aug 13 14:37:41 2020 / +0000 GMT

Pershendetje


Jam nje vajz 24 vjec dhe para 1 viti kam pas marredhenien time te pare me te fejuarin, mirpo problemi eshte qe une aspak nuk ndiej kenaqesi ndaj marredhenieve, jam me te vertet e brengosur dhe do doja ndihmen tuaj.
P.SS a mundet me qene arsyeja qe kam masturbuar shume nje kohe prej ne moshe te re
Ju faleminderit
Post date: 2019-02-26 09:49:04
Post date GMT: 2019-02-26 09:49:04

Post modified date: 2019-02-26 09:49:04
Post modified date GMT: 2019-02-26 09:49:04

Export date: Thu Aug 13 14:37:41 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com