Pershendetje

Pershendetje

Jam nje vajz 24 vjec dhe para 1 viti kam pas marredhenien time te pare me te fejuarin, mirpo problemi eshte qe une aspak nuk ndiej kenaqesi ndaj marredhenieve, jam me te vertet e brengosur dhe do doja ndihmen tuaj.
P.SS a mundet me qene arsyeja qe kam masturbuar shume nje kohe prej ne moshe te re
Ju faleminderit

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Nuk duhet të preokupoheni dhe të mendoni shumë.gjatë aktit.Relaksohonu dhe do të vie krejt ne vend te vetin. Nuk ka njohuri që masturbimi i hershëm ka ndikim.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: