Përshëndetje

Përshëndetje

Përshëndetje kam nje problem te madh sespse me mbahet goja shum kur flas ne prani te shum njerzeve si psh ne shkoll kur flas para klases me mbahet shum goja por ne shtepi nuk e kam kete problem dua ta di se perseme ndodh kjo gje a eshte per shkak te stresit apo diqka tjeter
Dhe si mund ta heq kete belbzim dhe a mund ta heq edhe pa shkuar te ndonje logoped
Faleminderit

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: