Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje,un me te dashurin kishim ber anal mirpo pasi pash ca pika gjak u frikesova dhe mendova se e kam humbur dhe piva pilula kontraceptive dhe pas 6 ditesh kam sekrecione kafe
A mund te me tregoni pse sepse jam tejet e shqetesuar.

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Ka mundësi prej kontraceptivit emergjent të keni qregullim.Sa i perket dëmtimit te himenit,nuk mundemi te verifikojmë asgjë pa egzaminim. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: