Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje, a eshte diqka shqetsuese qe kam sasi teper tvogel te gjakderdhjes gjate ciklit, gjithmon kam pas cikel te rregullt por prej qe tentoj per shtatzani(4 muaj) kam sasi teper tvogla te gjakut dhe zgjatin vetem 3 dit( zakonisht m’kan zgjat 5 dit) gjithashtu ciklin e kam pas 28 dite tash e kam 35 dite.

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Cikli normal menstrual llogaritet cikli në qdo 28 ditë me plus,minus shtatë ditë ,me kohëzgjatje 2-7 ditë.ju jeni ne kufi të normales,prandaj ska nevojë për brengosje.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: