Pershendetje ..

Pershendetje ..

Pershendetje ..kam disa dit qe kam gjak ne jashtqitje pse ndodh kjo.

         

Një koment për “Pershendetje ..”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Mund te jene ne pyetje hemoroidet. Shmange ushqimine thate dhe te konzervuar. Lajmerohu te mjeku i juaj dhe gastroenterologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: