pershendetje

pershendetje

pershendetje,desha tpys rreth depresionit.nje antar i familjes eshte me kete problem,si mund te largohet depresioni.konsultohet gjithmon me psikologun e tij,barnat i perdor me rregull.mirpo desha tpys sa zgjat kjo,nganjeher eshte shume mir nganjeher rrin vetem ne menime dhe e lun kryt anej knej.eshte tip i mbyllt

         

Një koment për “pershendetje”

 1. Mr. Sci. Dr. Shukrie Statovci - Psikiatre says:

  Përshëndetje
  Ju faleminderit që keni zgjedh portalin tonë.
  Çrregullimet depresive janë të trajtueshme, terapitë që përdoren në kohën e sotme kanë dhënë
  rezultate positive duke mundësuar kështu prognozë të mirë.
  Për rastin tuaj na keni dhënë pak informata, ashtu që ju sugjeroj që në takimet e mëtutjeshme me
  psikiatrin te i cili është në trajtim anëtari i juaj të flisni hapur me te dhe kështu do të kuptoni të
  veçantat e depresionit dhe procesin e trajtimit te anëtari juaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: