pershendetje

pershendetje

pershendetje desha te pyes disa femij nganjeher syt i perqendrojn ne nje vend lart ne ato momente nuk kupton ckado qe ti thuash nuk zgjat me shum se 30 seconda

         

Një koment për “pershendetje”

  1. Dr. spec. Violeta Hyseni - Mjekesise interne/Kardiologji says:

    Pershendetje,
    ju rekomandoj qe femiun ta dergoni ne vizite te Neurologu. Ekziston epilepsia e vogel, (petit mal), e cila karakterizohet me humbje te shkurte te vetedijes dhe rikthim te shpejte te vetedijes, pa konvulsione. Femiu papritmas ndalon ate qe eshte duke bere dhe syte i fikson ne hapesire. Nese femiu eshte duke folur , fjalimi ngadalesohet ose nderprehet, nese eshte duke ecur ndalojne, nese eshte duke ngrene ndalon. Ne kete faze femiu zakonisht nuk pergjigjet. Keto sulme zgjasin disa sekonda deri gjysme minuti. Per te diagnostikuar kete duhet te behet EEG , prandaj konsultoni Neurologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: