Pershendetje

Pershendetje

Pershendetje a e tregon skopia qe mund te kesh kancer apo duet te beh dhe grafi skopia doli mir a duet te beja grafi

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Lajmerohu te mjeku yt per ekzaminim dhe udhezime te metejme. Nuk ke arsye te frigohesh qe ke kancer. Nese ka ndonje arsye, mjeki i juaj do te ju rekomandon se cka te beni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: