Pershendetje

Pershendetje

Mfalni pse spo bon me ju kthy komentet kur po i ktheni ??

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. admin says:

    Pershendetje.
    Sa i perket ceshtjes se komenteve ne si staf i faqes nuk mendojme se keni nje problem me komentim per arsye se ne pranojme cdo dite komente te shumta te cilat jane ne rregull dhe te pranueshme. Ju duhet te kontrolloni per komentin tuaj per arsye se ka mundesi te kete pasur vonese deri ne pranimin e tij dhe pastaj eshte shfaqur menjehere.
    Faleminderit qe na shkruani.
    Me respekt stafi NUKJEVET.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: