Pershendetje

Pershendetje

Urinen e bej ne rregull si gjithmonë. Nuk kam as problem me ngritje te penisit as me spermatozoide. Nuk kam shenja te erreta por qe nje muaj kam vetem dhimbje. Por nuk me dhemb gjithmonë. Dhimbja zgjatë 1 deri ne 2 sekonda. Nuk me dhemb vetem ne nje vend por her ana e majt her ana e dhatht her lart her posht. 2-3 her ne ditje me dhemb. Vetem 1-2 sekonda. Ka pasur para 2 jave 2-3 dite qe nuk kam pasur dhimbje fare. Por as kur e preku nuk me dhemb. As nga rrobat. Por vetem jam shum i stresuar dhe i friguar. Ju lutem me ktheni nje pergjigjje

         

Një koment për “Pershendetje”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Per nje “fiskame” 1 apo 2 sekonda dhe e cila levize jere ne njeren, her ne anen tjeter, nuk ja vlen me mar terapi. Per me e largu friken mund te kryeni analizat e urines dhe ato laboratorike dhe nje echo te abdomenit dhe testiseve ne menyre qe me pa a keni nevoje per terapi eventuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: