Persh. Po me shqeteson dhimta

Persh. Po me shqeteson dhimta

Persh. Po me shqeteson dhimta ne testisin e djatht.para tre muajsh ka filluar dhimta sa her e preki kam si dhimt ne te dhe nje her e kam lendusr me shtypje te ujit ne toalet.si te sheroj dhimten ju lutem?

         

2 komente për “Persh. Po me shqeteson dhimta”

  1. anil says:

    prsh nese keni dhimt patjeter duhet te beni kontroll sepse esht nje nder shejat me shqetsuese

  2. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Duhet te lajmeroheni te urologu per ekzaminim me detal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: