Periodat

Periodat

Kam kryer mardhenie 2 jave para se te me vinin periotat
Periodat kan 2 dite qe nuk po me vin
Cfare duhet te bej

         

Një koment për “Periodat”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Pritni derri në shtatë ditë. Nëse nuk keni cikel ,dhe keni pasur marrëdhënje sexuale të pambrojtur,bani një test shtatzanie.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: