Pergjigjiet

Pergjigjiet

Flm shumm per pergjigjen e kthyer stafi nuk je vet kto prgj a jane te dhena me verte nga ekspert te fushave perkatese

         

2 komente për “Pergjigjiet”

  1. admin says:

    Pershendetje,sa i perket qeshtjes se pergjigjieve, pyetjet e juaja ne çdo rast u dergohen eksperteve perkates te fushave te ndryshme te cilet jane profesionist ne punen te cilen e bejne,dhe jane te duhurit per kthimin e pergjigjieve. Listen e eksperteve mund ta gjeni tek faqja nukjevet.net ku keni te bashkangjitur edhe biografit e tyre.

    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevet

  2. Anonymous says:

    Shum Flm per ndihmen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: