per te vrar veten

per te vrar veten

un nuk mudem te jetoj kete jet me shum probleme
dua te vdes

         

Një koment për “per te vrar veten”

 1. Enkel Bulica says:

  Falemnderit qe ke shkruajtur ketu.

  A deshiron te flasim bashke per problemet qe te shqetesojne? Une jam ketu per te te degjuar.

  Kur nuk shohim zgjidhje per probleme qe kemi, e shohim vetevrasjen si rrugezgjidhje por kjo ndjenje eshte e perkohshme dhe kalon. Une jam ketu per te te ndihmuar ta kalojme bashke.

  Nuk je vetem!
  Enkeli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: