Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/penisi-59/
Export date: Wed Oct 16 17:37:19 2019 / +0000 GMT

penisi


Pershendetje
kam shume probleme me organin seksual , problemi i pare eshte ejakulimi i menjehershem , nuk kalojne as 2 minuta dhe prishem direkt , kjo ndodh edhe ne masturbim , pogjithashtu edhe sasia ime e spermes eshte shume e vogel , nuk arrij asnjehere te qendrroj me gjat e kam verejtur kete ndervite , cfare me sygjeroni ndnje supplement efektiv , viagren? mos ndoshta kam probleme me prostaten?
Post date: 2018-09-07 07:16:30
Post date GMT: 2018-09-07 07:16:30

Post modified date: 2018-09-07 07:16:30
Post modified date GMT: 2018-09-07 07:16:30

Export date: Wed Oct 16 17:37:19 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com