penisi

penisi

Pershendetje
kam shume probleme me organin seksual , problemi i pare eshte ejakulimi i menjehershem , nuk kalojne as 2 minuta dhe prishem direkt , kjo ndodh edhe ne masturbim , pogjithashtu edhe sasia ime e spermes eshte shume e vogel , nuk arrij asnjehere te qendrroj me gjat e kam verejtur kete ndervite , cfare me sygjeroni ndnje supplement efektiv , viagren? mos ndoshta kam probleme me prostaten?

         

Një koment për “penisi”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Prishja e shpejte (ejaculatio praecox) eshte nje qrregullim mjaft i shpeshte sidomos te moshat e reja siq eshte rasti juaj. Ejakulim i parakohshem quhet marredhenia ose masturbimi i cili zgjate me pak se 2 minuta. Sa i perket shkaqeve per prishje te shpejte dominon mendimi se ka origjine psikogjene si frika, depresioni, apo stresi. Nganjehere ndikon edhe masturbimi ne kohen e pubertetit kur kryhet ne shpejtesi per te mos i zen ndokush duke masturbu ose nese ka ndjenjen e fajit qka len pasoja te mevonshme ne ejakulim te parakohshem. Per fillim ju kisha propozu te filloni me disa suplemente natyrale si tbl Vital man, Maca, Spermotrend etj. te cilat njekohesisht mund te ju ndihmojne ne permiresim te potences por edhe ne zgjatjen e kohes se ejakulimit. Nese do te ju perzistoj ejakulimi i parakohshem duhet te lajmeroheni te Urologu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: