This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Jul 16 4:38:27 2019 / +0000 GMT

Penis jo i drejt


Jam 20 vjec dhe penisi im nuk esht i drejt por i harkuar majtas...mbaj mend q i vogel e kam pas keshtu edhe pse tani e kam akoma mshum t harkuar
Nuk kam as dhimbje as probleme n ereksion
Ka ndonj problem?
Post date: 2018-04-11 18:58:46
Post date GMT: 2018-04-11 18:58:46
Post modified date: 2018-04-11 18:58:46
Post modified date GMT: 2018-04-11 18:58:46
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com