penetrimi vaginal

penetrimi vaginal

A mundeni mem tregu qka eshte penetrimi vaginal,a hyn ketu humbja e virgjeris ?

         

Një koment për “penetrimi vaginal”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Kjo nënkupton depërtimin në vaginë dhe normal edhe humbja e virgjërisë. Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: