Palestra

Palestra

Pershendetje jam 16 vjec dhe jam 180 centimetra i gjate.Kam bere 2 jave palester e kam nderprere per 1 muaj dhe pastaj bera nje muaj pa ndermprere.Ka gati duke mbushur nje vit qe nga gushti i kaluar qe kam bere palester qe kam qene 180 cm dhe nuk jam zgjatur asnje cm ne kto 6 muaj.A kam shance qe te pakten te shkoj 190 cm ose a ka naj ushtrim qe ndihmo sadopak.Faleminderit

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: