Ovaret policistike

Ovaret policistike

Pershendetje,
Kam probleme me hirsutizmin ,gjithashtu kam ankth dhe depresion.
Periodat kete muaj me kane ardhur 2 here brenda muajit.
Me ka ndodhur ky fenomen pra i ardhjes se periodave 2 here brenda muajit edhe kur kam ikur me pushime ne ndonje qytet osé shtet tjeter,ndoshta ka qene edhe stresi qe ka ndikuar nuk e di.
Jam vizituar duke bere analizat hormonale dhe eko me ka thene ske probleme me ovaret.
Si shpjegohet atehere hirsutizmi dhe ankthi qe po perjetoj?
Faleminderit!

         

Një koment për “Ovaret policistike”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Për hirsutizëm,nëse nuk keni probleme gjinekologjike,konsullto Endokrinologun.Dr premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: