nuk po mund te mesoj

nuk po mund te mesoj

me vjen mir per ket faqe se me te vertet kemi nevoj te kshillohemi per ca gjeraune met vertet qe e kam dashur mesimin shum deri ne kals te n10 mirpo tani ne n11 me te vertet qe nuk po mund te mesoj spo mund ta gjej nje arsye sepse skam asnjeeju lutem me ndimonii si mund ti rikthehem mesimit perseri

         

Një koment për “nuk po mund te mesoj”

  1. Mr. Sci. Arta Hyseni Zeqiri - Psikologe says:

    pershendetjene baze te asaj qe keni theksuar, tash jeni momentalisht ne klasen e 11 dhe po keni veshtiresi te ktheheni mesimit. Qka ka ndodhur ne kete kohe prej klases 10 deri tash qe ka bere qe ju te largoheni mesimit? Apo vetem pa ndonje arsye nuk keni mund te gjeni vullnetin te mesoni?keshilla ime do te ishte eshte: perveq qe nese mesoni do ta kaloni maturen dhe suksesin e shkelqyeshem qe do tju mundesonte te keni perparesin per studimet por mesimi te jep njohurine per gjerat ne jeten e perditshme. Te jep dijen, te jep mundesine te formoheni ne baze te parimeve qe mund te zgjdhni nga njohurite e pergjithshme per jeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: