Nofulla

Nofulla

Pershendetje, kam nje problem me nofullen e poshtme, sa her pertypi diqka ajo kercet,sa qe ndegjohet edhe nga jasht. Kete problem e kam qe 1 vit gati. Dhimbje nuk kam vetem qe kercet. Isha te dentisti ta rregulloj nje dhemb, sa e mbajta gojen hapur, mezi e mbylla kur u rregullua dhembi, edhe kisha dhimbje. Perndryshe keshtu kur pertypem nuk kam dhimbje.. nese ka mundesi te me ndihmoni sado pak.

         

2 komente për “Nofulla”

  1. Anonymous says:

    Vjen si pasoj e qrregullit te artikulacionit temporo-mandibular , nje nder shkaktart me te mdhaj eshte stresi, mundesh mu konsultu me nje mjek familjar besoj qe te ofron me shku te ndonje fizioterapeut ku jan do ushtrime per nofull mas 2/3 ushtime besoj qe ka met kalu ose ato jan shum t thjeshta mundet edhe ndonje familjar me te ndihmu.

  2. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Per problemet me nofullen duhet ta konsultoni edhe kirurgun maxilofacial dhe ndoshta ORL-ogun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: