Ngjashmeria anejakulacioni- impotenca

Ngjashmeria anejakulacioni- impotenca

Prsh deshta te ju pyes se a ka ngjashmeri ne mes anejakulacionit dhe impotences dhe a shendrrohet anejakulacioni ne impotenc pas nje kohe?

         

Një koment për “Ngjashmeria anejakulacioni- impotenca”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Jo, anejakulacioni terhiqet ne shumicen e rasteve spontanisht dhe nuk shendrrohet ne impotence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: