Nervoze dhe xhelozi

Nervoze dhe xhelozi

Dashta me pyt lidhje me nervozen tem ma heret kurr nuk mka ndosh mu ba shum nervoz tash qdo javv po kom shum gjelozi ndaj personave te caktum qysh me largu kto qka me ba

         

Një koment për “Nervoze dhe xhelozi”

  1. Phd. Can. Kaltrina Kelmendi - Psikologe says:

    Tung Laura,

    T�« lutem a kishe pas mund�«si me e specifiku m�« tep�«r pyetjen tuaj.
    Kur po thua nervozÃ?« Ã?§ka po nÃ?«nkupton me tÃ?«, zemÃ?«rim, shqetÃ?«sim apo Ã?§ka…, gjithahstu keni pÃ?«rmendur xhelozin a mund tÃ?« na sqaroni mÃ?« tepÃ?«r pÃ?«r kÃ?«tÃ?«.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: