Mosbesim

Mosbesim

Para ca kohesh kam qen ne nje lidhje dyvjeqare dhe kam vuajturnmjaft shume, pas ca kohesh jam njoftuar me nje djal tjeter me te cilin isha 6 muaj, mirpo un isha tmerrsisht gjeloze ndoshta edhe per shkak se ai me jepte arsye gjithmone, dhe ai mundohej qe te ma kufizonte lirin gjithmone gje qe me beri te mos ndihem mire gjate kohes sa isha me te, problemi eshte qe ai ishte me nje mike timen se bashku para se te ishte me mua, dhe un gjelozoja gjithmone per ate, tani ai deshironte te ndahej me mua dhe e kam edhe me te veshtire ngase frigohem se ati do ti kthehen perseri ndjenjat per te.. Nuk di se a ta le te qete nje kohe, apo ti kerkoj edhe nje mundesi, edhe pse e di qe nuk jam fajtore un prap me dhemb..

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: