Mos me mbet shtatzen

Mos me mbet shtatzen

Qfar duhet perdorur per mos me mbet shtatzen per veq hapav kunder shtatzanis dhe kondomav, tjeter mundesi a ka

         

Një koment për “Mos me mbet shtatzen”

  1. Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog says:

    Kondomi është më i preferiari.Ka edhe mundësi të tjera,por duhet konsulltuar dhe vizituart Gjinekologun ,dhe pastaj ai të ju sygjeroj.Vetëm kondomi lejohet pa vizitë paraprake.Dr Premtimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: