mirmbrama

mirmbrama

mirmbrama une nje 39 vjeçarr dhe kam shum dhimbje koke .dje maramendje dhe Kêm ë tr lodhura ju pershendes

         

Një koment për “mirmbrama”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Duhet te lajmeroheni te mjeku i juaj per ekzaminim, si dhe ndoshta ndonje analize. Mund te jene ne pyetje shume gjera, siq tensioni i gjakut, crregullimi i ciklit te femrat, anemia, problemet me sinuse apo me dioptrine e syve, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: