This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue May 21 8:54:33 2019 / +0000 GMT

MenstruacionevePershendetje doktor jam 19 vjeqare dhe po kam problem me vonesen e ciklit ta them te drejten qe nga paraqitja e par ne moshen 15 vjeqare po kam crregullime.Ky crregullim po me paraqitet me shume ne muajt e dimrit dhe kam vones 1 muaj ose 2 me shume jo.Jam konsultuar me gjinekologun ne moshen 16 vjeqare por me ka then se eshte normale deri sa te stabilizohen por kjo po vazhdon.

 

 


Post date: 2018-12-06 08:15:11
Post date GMT: 2018-12-06 08:15:11
Post modified date: 2018-12-06 08:15:11
Post modified date GMT: 2018-12-06 08:15:11

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com